Fokusträning!

Studier visar att träning skapar en känsla av social tillhörighet. Personalen har roligt tillsammans och stärker sin teamkänsla, vilket medför en bättre psykosocial arbetsmiljö på jobbet. Stärk er med ett träningspass, antingen på kontoret, utomhus eller i våra lokaler.

Grupptränings­pass

Så går det till

Gruppträningen fokuserar på både ökad kondition och styrka för hela kroppen. Träningen sker med stor möjlighet till anpassning för individer med olika grundnivåer av fysisk aktivitet, detta för att alla på arbetsplatsen ska känna sig trygga i att delta på träningen oavsett tidigare träningsvana. Den egna kroppsvikten är det största verktyget under träningen men även enklare redskaps används.

Var sker träningspasset?

I dagsläget sker, på grund av rådande situation, våra gruppträningspass i första hand online där alternativet är utomhusträning. I vanliga fall sker våra gruppträningspass främst i Luleå Energi Arena, men beroende på vart ditt företag har sin bas kan platsen av lokal anpassas. Lokalerna som används väljs utefter gruppens storlek med fokus på att de ska vara rymliga och anpassade för gruppträning. Om din arbetsplats har en träningslokal i anslutning kan vi självklart komma dit! 

När det åter igen är möjligt att träna i lokal genomförs en riskbedömning gällande Covid-19 för varje ny träningsgrupp, vilken ska godkännas av Luleå kommun. 

5/5

“Träningspassen tog på exakt rätt ställe, jag har aldrig haft sådan träningsvärk i rumpa innan!”

Sara Nosratabadi

Kontors­gymnastik

Så går det till

Kontorsgymnastik sker på er arbetsplats. Vi kommer till er vid fyra tillfällen och instruerar olika former av övningar som ni kan utföra på arbetsplatsen för att minska stillasittande och därmed öka effektiviteten hos medarbetarna. Fokus ligger på rörlighet och stretching.

Kan nu ske online.

Du får även:

Tillgång till video med en enkel rörlighetsövning.

Visste du att …?
… Regelbunden fysisk aktivitet kan lindra psykisk ohälsa. Psykisk ohälsa i form av depression, stress och utmattning den vanligaste orsaken för sjukskrivning.
… Träning tillsammans med en instruktör ger bättre och snabbare resultat.