Massage

Förutom klassisk massage erbjuder vi även behandlande massage mot astma, tinnitus och migrän.      Massagen kan utföras t ex hemma hos dig eller på din arbetsplats.

För avslappning

Avslappnande massage är en harmonisk massageform med fokus på att skapa ett ökat välbefinnande i kroppen. Denna behandling lämpar sig till dig som söker avslappning, upplever mycket stress eller har sjukdomar som ger en hög grad av kroppslig smärta.

30 min …….. 480 kr
45 min …….. 565 kr
60 min …….. 630 kr

5/5

”Ni är helt fantastiska, man känner sig som en ny människa efter en massage.”

Robert Thorsell

För behandling

En triggerpunktsmassage är en effektiv massagebehandling för att lösa upp knutar och stelheter. Triggerpunkter uppkommer genom att muskeln drar ihop sig för att skydda mot skada eller överbelastning. Detta är en hårdare form av behandling som passar för dig som önskar en mer kraftfull och djupgående massage.   

Kan vara olämplig för dig med blödarsjuka eller om du har blodförtunnande medicin.

30 min …….. 520 kr
45 min …….. 615 kr
60 min …….. 690 kr

Lotorpsmetoden är en massagebehandling där fokus ligger på att massera andningsmusklerna, därtill lärs kompletterande andningsövningar ut. Ett flertal forskningar har gjorts vilka bevisar att metoden är mycket effektiv mot både astma och andningsbesvär, även mot vissa allergier.

Behandlingen är 45 minuter. Minst 3 behandlingar rekommenderas.

1 tillfälle …….. 745 kr
3 tillfällen …….. 2100 kr

Denna massagemetod är för dig som lider av migrän eller huvudvärk. Fokus ligger på att massera nack-, huvud- samt ansiktsmuskulatur och är till för att släppa på spänningar som kan orsaka huvudvärk och migrän. 

Behandlingen är 30 minuter. Minst 3 behandlingar rekommenderas.

1 tillfälle …….. 595 kr
3 tillfällen …….. 1650 kr

Denna massagemetod är för dig som lider av tinnitus. Fokuset ligger vid att massera huvud-, ansikts- samt käkmuskulatur.

Behandlingen är 30 minuter. Minst 3 behandlingar rekommenderas.

1 tillfälle …….. 595 kr
3 tillfällen …….. 1650 kr

Ett behagligt sätt att lindra muskelvärk och samtidigt uppnå en högre grad av välbefinnande. Behandlingen anpassas efter din kropps behov och dina egna önskemål. Denna behandling passar dig som har ömma och stela muskler.


30 min …….. 480 kr
45 min …….. 565 kr
60 min …….. 630 kr

Vill du ha massagebehandlingen hemma hos dig?

Hemkörningsavgift 145 kr

Visste du att…?
En avslappnande massage lindrar stress och boostar immunförsvaret genom att den minskar stresshormonerna i kroppen samtidigt som det ökar må-bra-hormoner.