Om Hälso­företagarna

En bredare syn på hälsa.

Vi kan inte uppnå en god hälsa om inte hela kroppen är i balans. Därför erbjuder vi tjänster inom både kost och träning, men också inom mental träning och stresshantering. Tack vare att vi alla tre är utbildade hälsovägledare har vi en bred kunskapsbank och en helhetssyn på hälsa. Vi förstår att olika delar av hälsa påverkar varandra och vi kan hjälpa våra kunder på många olika plan.

Hållbara resultat

Vi brinner för att skapa hållbar hälsa, detta genomsyrar hela vår verksamhet. Vi förespråkar fysisk aktivitet och riktiga råvaror – inte extrema dieter eller kemiskt tillverkade kosttillskott. Att göra en hälsoresa måste få ta lite tid för att resultatet ska hålla i längden.

Flexibelt och effektivt

Det som skiljer oss från andra är att vi kommer till kunden, oavsett om tjänsten gäller hälsoprofilbedömning eller massage eller gruppträning. Dessutom anpassar vi flera av våra tjänster så de kan genomföras digitalt. När kunden inte behöver åka från sitt arbete till en annan plats sparar de tid och effektivitet. Vi utgår från kundens behov och önskningar, och tillsammans hittar vi en lösning som passar kunden bäst.

Ett mer framgångsrikt koncept än friskvårdsbidrag

Fördelen med att välja oss framför att erbjuda friskvårdsbidrag är att du investerar pengarna där de behövs och du ser resultatet av din investering.

Att t.ex. betala gymkort åt personalen kan ses som en fantastisk förmån, men hur många i personalen använder egentligen denna förmån? Vi har sett en trend hos våra företagskunder att de som nyttjar gymkortsförmåner från företaget är de personer som redan är fysiskt aktiva och intresserade av träning – snarare än de som skulle behöva öka sin fysiska aktivitet. Genom att arbeta tillsammans med oss kan du se till att dina hälsoinvesteringar gör nytta – där de behövs som mest.

Satsa på hälsan med ett koncept som faktiskt fungerar.

Kontakta oss för ett första möte!

Vi är Hälso­företagarna.

Ebba Nygren

Ebba är utbildad hälsovägledare och har en kandidatexamen med inriktning personlig träning. Sedan 2016 är hon dessutom certifierad massageterapeut och kan utföra behandlingar som triggerpunktsmassage, lotorpsmetoden samt massage mot tinnitus och migrän. Hon är också utbildad undersköterska.

Ebba har kost som specialintresse och gillar styrketräning, långdistanslöpning, ridning, matlagning, bakning och resor.

Hur Ebba ser på hälsa:

”Hälsa är att göra det man själv tycker om och trivs med. De viktigaste komponenterna enligt mig för att uppnå hälsa är att röra på sig, äta bra och framför allt – att skratta och känna sig lycklig i sin vardag.”

Jessica Alexandersson

Jessica är utbildad hälsovägledare och har en kandidatexamen med inriktning personlig träning. Dessutom är hon diplomerad massageterapeut.

Jessica har serietävlat i klassiskt styrkelyft och förutom träning gillar hon skogspromenader och äventyrsresor till solen.

Hur Jessica ser på hälsa:

”Hälsa för mig är att känna att jag lyckas med det jag tar mig för och att jag kan prestera utan att behöva fundera över om kroppen orkar med eller ej. Därför tränar jag regelbundet och försöker att ha en balanserad kosthållning.”

Erika Nordvall

Erika är utbildad hälsovägledare med inriktning stresshantering. Även Erika är diplomerad massageterapeut.

Hon gillar att träffa människor, fjällvandra, van-life, dansa burlesk och att skapa! T.ex. sy balklänningar och maskeradkostymer, rita och måla.

Hur Erika ser på hälsa:

”Hälsa är individuellt och alla mår bra av olika saker. Fysisk aktivitet och rätt kost är viktigt, men hälsa är så mycket mer än det. Det viktigaste enligt mig är att ha en god relation till sig själv och att varje dag göra något som just sin kropp och själ mår bra av.”